T.C. Bornova Belediyesi Kurumsal Web Sitesi
ENGLISH
  • ANA SAYFA
  • KURUMSAL
    • Başkan
    • Organizasyon Şeması
    • Muhtarlar
    • Meclis Üyeleri
    • Tarihçe
    • Etik Komisyonu
    • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
    • İhtisas Komisyonları
    • Yönetmelikler
    • Afet ve Acil Durum Toplanma Alanları
    • Kardeş Belediyeler
    • Üyeliklerimiz
    • Saydamlık ve Hesapverilebilirlik
    • Birimlerimiz
  • Raporlar
  • E-BELEDİYE
    • E-Belediye Hizmetleri
    • Borç Ödeme
    • e-İmar
    • İstek Şikayet
    • Meclis Gündemi
    • Meclis Kararları
    • İmar e-Ruhsat
    • Taşınmaz Satış ve Kiralama İlanı
    • Parselasyon Planları
    • Askıya Çıkan İmar Planları
    • Bulut Kent Rehberi
  • Bornova Rehberi
  • İletişim
    • Sık Sorulan Sorular?

Şenol Aslanoğlu da Başkan Eşki’nin sabah mesaisine katıldı

  • Ana Sayfa
  • /
  • YeniHaberler
  • / Şenol Aslanoğlu da Başkan Eşki’nin sabah mesaisine katıldı

Şenol Aslanoğlu da Başkan Eşki’nin sabah mesaisine katıldı

5 Haziran 2024

Her sabah, gün doğarken saha ziyaretleriyle mesaisine başlayan Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, bu kez de CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile sabahın erken saatlerinde çalışma yaptı. Göreve gelir gelmez başlattıkları asfalt ve beton hamlesini aralıksız sürdüreceklerini ifade eden Başkan Eşki, Cumhuriyet Meydanı düzenlemesinden Büyük Çarşı’da yapılacak ışıklandırma ve gölgelendirme projesine, moto kuryeler için oluşturulacak dinlenme alanından geceden sabaha yapılan temizlik çalışmalarını ve projelerini anlattı.

Hızlı ve etkin çalışma

Özellikle merkez ve çevre mahallelerdeki asfalt ve yol sorunlarının öncelikli gündemleri olduğunu dile getiren Başkan Ömer Eşki, “Adaylığımız sırasında aldığımız şikayetlerin başında bozuk yollar ve kaldırımlar geliyordu. Şimdi ilgili bölgenin özelliğine göre asfalt ya da beton dökerek Bornovalıları çukurlardan ve tozdan kurtarıyoruz. Bu çalışmalarımızı ilçemizin tamamına yaymak amacıyla dar sokaklarda daha etkili olan ikinci bir serim makinesi, ilave araç ile kamyon alacağız. Asfalt tamiri ve yamaların daha da hızlı yapılabilmesi için 3 adet robot almayı da planlıyoruz. Yağmur sezonu başlayana kadar yol sorununu büyük oranda çözmeyi hedefliyoruz” dedi.

Artarak devam etmesini diledi

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da Bornova ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Arzu ederiz ki bu 5 yıl tıpkı bugün gibi güzel ve keyifli geçsin. Birlikte, uyum içinde Bornova’ya çok güzel şeyler yapacağınızı biliyoruz. Bu çalışmalar, halkımızın memnuniyetini artıracaktır. Örgütümüzle ve partimizin ilkeleriyle uyum içindeki çalışmaları yerinde görmek beni mutlu etti” dedi.

Previous Post
BBŞT’nin kursiyer oyunları festival havası yaşatıyor
Next Post
Bornova’da sinema tutkunlarına bahar gösterimi
Bornova Belediyesi Youtube’da
https://youtu.be/4aHNFt9FZ90
Haberler
  • Bornova’da 19 Mayıs coşkusu Gençlik Festivali ile zirveye çıkacak
  • Anneler Günü’nün en tatlı kutlaması Bornova’da
  • Bornova’da kesin hesaba meclis onayı
  • Katılımcı yerel yönetimin rotası Bornova’da çizildi
  • 20.05.2025 tarihli Taşınmaz Mal Satış ve Kiralama İhalesi hk.
6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan Çerez Politikası hakkında detaylı bilgi almak içinTamamGizlilik politikası