T.C. Bornova Belediyesi Kurumsal Web Sitesi
ENGLISH
  • ANA SAYFA
  • KURUMSAL
    • Başkan
    • Organizasyon Şeması
    • Muhtarlar
    • Meclis Üyeleri
    • Tarihçe
    • Etik Komisyonu
    • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
    • İhtisas Komisyonları
    • Yönetmelikler
    • Afet ve Acil Durum Toplanma Alanları
    • Kardeş Belediyeler
    • Üyeliklerimiz
    • Saydamlık ve Hesapverilebilirlik
    • Birimlerimiz
  • Raporlar
  • E-BELEDİYE
    • E-Belediye Hizmetleri
    • Borç Ödeme
    • e-İmar
    • İstek Şikayet
    • Meclis Gündemi
    • Meclis Kararları
    • İmar e-Ruhsat
    • Taşınmaz Satış ve Kiralama İlanı
    • Parselasyon Planları
    • Askıya Çıkan İmar Planları
    • Bulut Kent Rehberi
  • Bornova Rehberi
  • İletişim
    • Sık Sorulan Sorular?

Bornova’da kadına karşı şiddetle mücadeleye destek

  • Ana Sayfa
  • /
  • YeniHaberler
  • / Bornova’da kadına karşı şiddetle mücadeleye destek

Bornova’da kadına karşı şiddetle mücadeleye destek

17 Aralık 2024

Kadınlara Savunma Eğitimi

 Bornova Belediyesi, kadınlara yönelik olarak düzenlediği savunma eğitimiyle temel savunma tekniklerini öğretiyor. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, kadınların güçlenmesinin toplumun güçlenmesine katkı sağlayacağını vurguladı. Etkinlik büyük ilgi gördü.

 Pınarbaşı Spor Salonu’nda gerçekleşen eğitimde, belediyenin taekwondo antrenörleri temel savunma hareketlerini uygulamalı olarak anlattı. Öğrendikleri savunma tekniklerini uygulamalı olarak deneyimleme şansı bulan kadınlar, eğitimden büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

 Başkan Ömer Eşki: “Kadınlar güçlü olursa toplum güçlenir”

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, kadına yönelik şiddetle mücadelenin her yönüyle ele alınması gerektiğini belirterek, “Kadına şiddet, yalnızca bireysel değil toplumsal bir sorundur. Biz de Bornova Belediyesi olarak kadınlarımızın her alanda güçlenmesi için çalışıyoruz. Bugün verdiğimiz savunma eğitimi, ihtiyaç halinde kadınların kendilerini korumalarına destek olacak bir adım. Kadınlar güçlü olursa toplum da güçlü olur” diye konuştu.

 Antrenör Hepsert: “Basit Tekniklerle kendinizi koruyabilirsiniz”

Bornova Belediyesi Taekwondo Antrenörü Mustafa Hepsert, eğitimin temel amacının kadınlara özgüven kazandırmak olduğunu söyledi.

Hepsert, “Kadınların günlük hayatta karşılaşabilecekleri tehditlere karşı hızlı ve etkili savunma yapabilmeleri için kolayca öğrenilebilecek teknikler öğrettik. Bu tür eğitimler, hem fiziksel hem de psikolojik olarak güçlenmelerini sağlıyor. Kadınlar, kendilerini koruyabilecek güçte olduklarını bilmeli” diye konuştu.

savunma egitimi (2)savunma egitimi (1)Ömer Eşki (1)Ömer Eşki (2)savunma egitimi (3)savunma egitimi (4)savunma egitimi (5)
Previous Post
Bornovalı miniklerden Yeni Yıl hamleleri
Next Post
Cumhuriyet: Bir kadın devrimi
Bornova Belediyesi Youtube’da
https://youtu.be/4aHNFt9FZ90
Haberler
  • Bornova’da 19 Mayıs coşkusu Gençlik Festivali ile zirveye çıkacak
  • Anneler Günü’nün en tatlı kutlaması Bornova’da
  • Bornova’da kesin hesaba meclis onayı
  • Katılımcı yerel yönetimin rotası Bornova’da çizildi
  • 20.05.2025 tarihli Taşınmaz Mal Satış ve Kiralama İhalesi hk.
6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan Çerez Politikası hakkında detaylı bilgi almak içinTamamGizlilik politikası