T.C. Bornova Belediyesi Kurumsal Web Sitesi
ENGLISH
  • ANA SAYFA
  • KURUMSAL
    • Başkan
    • Organizasyon Şeması
    • Muhtarlar
    • Meclis Üyeleri
    • Tarihçe
    • Etik Komisyonu
    • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
    • İhtisas Komisyonları
    • Yönetmelikler
    • Afet ve Acil Durum Toplanma Alanları
    • Kardeş Belediyeler
    • Üyeliklerimiz
    • Saydamlık ve Hesapverilebilirlik
    • Birimlerimiz
  • Raporlar
  • E-BELEDİYE
    • E-Belediye Hizmetleri
    • Borç Ödeme
    • e-İmar
    • İstek Şikayet
    • Meclis Gündemi
    • Meclis Kararları
    • İmar e-Ruhsat
    • Taşınmaz Satış ve Kiralama İlanı
    • Parselasyon Planları
    • Askıya Çıkan İmar Planları
    • Bulut Kent Rehberi
  • Bornova Rehberi
  • İletişim
    • Sık Sorulan Sorular?

Başkan Eşki’nin sabah ziyaretleri sonuç veriyor

  • Ana Sayfa
  • /
  • YeniHaberler
  • / Başkan Eşki’nin sabah ziyaretleri sonuç veriyor

Başkan Eşki’nin sabah ziyaretleri sonuç veriyor

17 Mayıs 2024

Bornova’da sorunlara hızlı çözüm

Sabahın erken saatlerinde başladığı mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdüren Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki’nin Çamkule’de tespit ettiği sorunlar bir hafta içinde çözüme kavuştu. Mahalle kısa sürede rengarenk bir meydana kavuştu. Rutin belediyecilik hizmetlerini eksiksiz yerine getirmeleri gerektiğini söyleyen Başkan Eşki, “Benzeri çalışmaları ve daha fazlasını Çamkule’de olduğu gibi tüm mahallelerimizde yapacağız” diye konuştu.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki’nin haftasonu gerçekleştirdiği ziyareti sonrası Çamkule Mahallesi’nde başlayan çalışmalar bir hafta geçmeden tamamlandı. Başkan Eşki’nin sabahın ilk ışıklarında Mahalle Muhtarı Nesim Yaşar eşliğinde, ilgili müdürler ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette tespit edilen sorunlar çözüme kavuştu, istekler yerine getirildi.

Çamkule’ye rengarenk bir meydan

Kuruyan otlarla kaplı mahalle meydanındaki kavşakta gerekli tadilatlar yapıldı. Peyzaj çalışması yapılan kavşak rengagenk çiçeklerle bambaşka bir görünüme kavuştu. Aynı meydandaki beton blok kırılarak hem düzenleme yapıldı hem de meydana açılan yol genişletildi. Diğer yandan meydanda bulunan park temizlenerek bakımı yapıldı. Parkın daha verimli kullanılabilmesi için yeni proje hazırlanacak.

Daha fazlasını yapacağız

İlçe genelinde öncelikli sorunları tespit ederek hızla çözüme kavuşturmayı hedeflediklerini ifade eden Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, “Bu dönemde özellikle Bornova’nın hizmet almada geri kalmış bölgelerinden çalışmaya başladık. Önceliğimiz temel belediye hizmetleri olan temizlik, çöplerin toplanması, park ve bahçelerin bakımı, kaldırım işgallerinin önlenmesini sağlamak. Ardından da bölgede sosyal ve kültürel gelişimi sağlayacak yapılar oluşturmayı hedefliyoruz. Çamkule Mahallesi’nde de bunu yaptık. Mahalle muhtarımız ve vatandaşlarımızın isteklerini ziyaretimizin üzerinden bir hafta bile geçmeden gerçekleştirdik. İlerleyen süreçte Çamkule ve tüm mahallelerimizde çok daha fazlasını yapacağız” dedi.

Previous Post
Bornova’nın parkları rengarenk olacak
Next Post
Bornova’da gençlik ateşi Redd ile yandı
Bornova Belediyesi Youtube’da
https://youtu.be/4aHNFt9FZ90
Haberler
  • Bornova’da 19 Mayıs coşkusu Gençlik Festivali ile zirveye çıkacak
  • Anneler Günü’nün en tatlı kutlaması Bornova’da
  • Bornova’da kesin hesaba meclis onayı
  • Katılımcı yerel yönetimin rotası Bornova’da çizildi
  • 20.05.2025 tarihli Taşınmaz Mal Satış ve Kiralama İhalesi hk.
6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan Çerez Politikası hakkında detaylı bilgi almak içinTamamGizlilik politikası