1) Yukarıda 1. ve 2. sırada özellikleri belirtilen taşınmaz malların 2886 sayılı Kanunun 45. maddesi gereğince açık teklif usulü ile 3 yıllığına 26.04.2017 Çarşamba günü Bornova Belediyesi Encümen Toplantı Salonu (Bornova Büyük Park içi – Bornova Belediyesi Binası Zemin Kat) nda yukarıda yazılı yıllık tahmini bedellerin arttırılması suretiyle kiraya verilecek; 3. sırada özellikleri belirtilen taşınmaz malın 2886 sayılı Kanunun 45. maddesi gereğince açık teklif usulü ile 26.04.2017 Çarşamba günü Bornova Belediyesi Encümen Toplantı Salonu (Bornova Büyük Park içi – Bornova Belediyesi Binası Zemin Kat) nda yukarıda yazılı tahmini bedelin arttırılması suretiyle satışı yapılacaktır.

2) İstekliler,

1. Gerçek kişi olması halinde;
  • Tebligat için adres beyanı,
  • C. Kimlik fotokopisi veya kimlik numarası beyanı,
  • Noter tasdikli imza beyannamesi,
  • 2886 sayılı Kanuna uygun olarak düzenlenmiş geçici teminat mektubu veya makbuzu,
  • Vekaleten ihaleye iştirak edeceklerden noter tasdikli vekaletname ve vekalet edene ait noter tasdikli imza beyannamesi,
  1. Tüzel kişi olması halinde,
  • İdare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,
  • Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir noterce tasdik edilmiş imza sirküleri,
  • Vekaleten ihaleye iştirak edeceklerden noter tasdikli vekaletname ve vekile ait noter onaylı imza beyannamesi,
  • Vakıflardan, ihaleye katılmak üzere yetkili organ tarafından alınmış kararın aslı veya noter tasdikli sureti ve ihaleye katılmak üzere yetkilendirilen kişinin noter tasdikli imza sirküsü,
  • Derneklerde, ihaleye katılmak üzere yetkilendirdiği kişiyi belirten karar defterinin ilgili sayfasının noter tasdikli sureti ve yetkilinin noter tasdikli imza beyannamesi,
  • Derneklerden, dernek tüzüğünün noter tasdikli sureti,

ihale saati başlangıcına kadar Encümen Başkanlığına ibraz edecekler veya aynı saate kadar Encümen Başkanlığı veya Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne ulaşmak kaydıyla tekliflerini iadeli taahhütlü bir mektupla da gönderebileceklerdir. Ancak postada vaki olabilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.

3) İhaleye ait şartname ve diğer belgeler mesai saatleri içinde Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nde bedelsiz olarak görülebilir veya isteklilere bedelsiz olarak verilir.

4) Taşınmaz malların 2. sırada yer alan taşınmazdan yıllık kira bedelleri üzerinden KDV alınır.

5) Encümen ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İlan olunur.