Proje Haritası

Tüm Bornova’yı parmaklarınızın ucunda gezip, projelerimizi birde harita üzerinde görün.

Bornova Belediyesi'ne artık tek bir numaradan ulaşabilirsiniz

Büyükpark’ta sünnet töreni

Bornova Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Sünnet etkinliği bu yıl da büyük bir heyecana neden oldu. Büyükpark’taki havuz başında gerçekleştirilen etkinlikte 151 sünnet çocuğu ve aileleri unutulmaz bir gece geçirdi.

Projelerimiz

Akülü engelli arabalar için şarj istasyonu

Engelli vatandaşların akülü araçları için şarj istasyonları kuruldu. Akülü aracı kullanan vatandaşlar, İlçenin çeşitli yerlerinde kurulan 7 farklı şarj noktasından yararlanabiliyor.

Tüm Projelerimiz

Birimlerimiz

Veteriner İşleri Müdürlüğü

5199 Sayılı yasa gereği sokak hayvanlarının tedavi, kısırlaştırma, aşılama, işaretleme ve rehabilitasyon işlemlerinin gerçekleştirilmesi. Isırma ve tırmalama vakalarında ısırma/tırmalama yapan hayvanın müşahede altına alınarak...

Tüm Birimlerimiz

Hizmet Rehberi

Evlilik İşlemleri

Evlendirme işlemleri, Türk Medeni Kanunu ve Bakanlar kurulu tarafından yayınlanan Evlendirme Yönetmeliği ile düzenlenmiştir. Evlilik müracaatlarınızı sabah 8.30-12.00 ve 13.00-17.00 saatleri arasında yapılabilirsiniz.

Tüm Hizmet Rehberi