ŞARTNAME
TIKLA

Proje Haritası

Tüm Bornova’yı parmaklarınızın ucunda gezip, projelerimizi birde harita üzerinde görün.

Bornova Belediyesi'ne artık tek bir numaradan ulaşabilirsiniz

Bornova’da mutlu çocuklar yetişiyor

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Mutlu Çocuk Yetiştirme Eğitimi’ne katılan kadınlara doğru yaklaşım biçimleri anlatıldı

Projelerimiz

Altındağ Kapalı Spor Kompleksi

2 bin 500 izleyici kapasiteli Altındağ Spor Kompleksi, 5 bin 200 metrekaresi kapalı olmak üzere, toplam 14 bin 200 metrekare inşaat alanına sahip. Üç kat olarak planlanan tesiste tek tribünlü 250 kişilik antrenman salonu da bulunacak.

Tüm Projelerimiz

Birimlerimiz

Yapı Kontrol Müdürlüğü

Müdürlüğümüzün faaliyet alanı öncelikle, Bornova ilçe sınırları dâhilinde kentsel gelişim faaliyetlerini geliştirmek ve tamamlamak ve kent kimliğinin oluşmasını sağlamak amaçlıdır.

Tüm Birimlerimiz

Hizmet Rehberi

Form ve Dilekçeler

Dilekçe Örneği ve formlar için yazının sonundaki ilgili bağlantıyı ziyaret ederek tüm form ve dilekçeleri bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Tüm Hizmet Rehberi