Proje Haritası

Tüm Bornova’yı parmaklarınızın ucunda gezip, projelerimizi birde harita üzerinde görün.

Bornova Belediyesi'ne artık tek bir numaradan ulaşabilirsiniz

Bornova’da iyilik yayılıyor

Bornova Belediyesi’nin, sosyal belediyecilik uygulamalarına yepyeni bir boyut getirdiği ‘Dost Market’ projesi hızla büyümeye devam ediyor.

Projelerimiz

Bornova Şehir Stadyumu (Doğanlar)

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile yapımını ortaklaşa yürüttüğümüz Doğanlar Stadyumu, kademeli olarak gerçekleşecek çalışmalar ile 12 bin kişilik kapasitesiye ulaşacak.Stat, kentin ihtiyacı da dikkate alınarak,

Tüm Projelerimiz

Birimlerimiz

Veteriner İşleri Müdürlüğü

Veteriner İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu, 3285 Sayılı Hayvan Sağlık Zabıtası Kanunu ve 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu çerçevesinde ve yönetmeliklerine uygun olarak görev yapmaktadır.

Tüm Birimlerimiz

Hizmet Rehberi

Evlilik İşlemleri

Evlendirme işlemleri, Türk Medeni Kanunu ve Bakanlar kurulu tarafından yayınlanan Evlendirme Yönetmeliği ile düzenlenmiştir. Evlilik müracaatlarınızı sabah 8.30-12.00 ve 13.00-17.00 saatleri arasında yapılabilirsiniz.

Tüm Hizmet Rehberi