Proje Haritası

Tüm Bornova’yı parmaklarınızın ucunda gezip, projelerimizi birde harita üzerinde görün.

Bornova Belediyesi'ne artık tek bir numaradan ulaşabilirsiniz

BALSpor’dan Başkan Atila’ya teşekkür

Türkiye 1. Voleybol Ligi’ne yükselen Bornova Anadolu Lisesi Spor Kulübü yetkilileri Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Projelerimiz

Akülü engelli arabalar için şarj istasyonu

Engelli vatandaşların akülü araçları için şarj istasyonları kuruldu. Akülü aracı kullanan vatandaşlar, İlçenin çeşitli yerlerinde kurulan 7 farklı şarj noktasından yararlanabiliyor.

Tüm Projelerimiz

Birimlerimiz

Veteriner İşleri Müdürlüğü

5199 Sayılı yasa gereği sokak hayvanlarının tedavi, kısırlaştırma, aşılama, işaretleme ve rehabilitasyon işlemlerinin gerçekleştirilmesi. Isırma ve tırmalama vakalarında ısırma/tırmalama yapan hayvanın müşahede altına alınarak...

Tüm Birimlerimiz

Hizmet Rehberi

Evlilik İşlemleri

Evlendirme işlemleri, Türk Medeni Kanunu ve Bakanlar kurulu tarafından yayınlanan Evlendirme Yönetmeliği ile düzenlenmiştir. Evlilik müracaatlarınızı sabah 8.30-12.00 ve 13.00-17.00 saatleri arasında yapılabilirsiniz.

Tüm Hizmet Rehberi