Proje Haritası

Tüm Bornova’yı parmaklarınızın ucunda gezip, projelerimizi birde harita üzerinde görün.

Bornova Belediyesi'ne artık tek bir numaradan ulaşabilirsiniz

Bornova Belediyesi’nden amatörlere destek

38 amatör kulübe 208 bin 500 TL’lik nakdi yardım yapıldı.Bornova Belediyesi 2015- 2016 futbol sezonu öncesi ilçede faaliyet gösteren 38 amatör kulübe toplam 208 bin 500 TL nakdi yardım yaptı.

Projelerimiz

Altındağ Kapalı Spor Kompleksi

2 bin 500 izleyici kapasiteli Altındağ Spor Kompleksi, 5 bin 200 metrekaresi kapalı olmak üzere, toplam 14 bin 200 metrekare inşaat alanına sahip. Üç kat olarak planlanan tesiste tek tribünlü 250 kişilik antrenman salonu da bulunacak.

Tüm Projelerimiz

Birimlerimiz

Veteriner İşleri Müdürlüğü

5199 Sayılı yasa gereği sokak hayvanlarının tedavi, kısırlaştırma, aşılama, işaretleme ve rehabilitasyon işlemlerinin gerçekleştirilmesi. Isırma ve tırmalama vakalarında ısırma/tırmalama yapan hayvanın müşahede altına alınarak...

Tüm Birimlerimiz

Hizmet Rehberi

Evlilik İşlemleri

Evlendirme işlemleri, Türk Medeni Kanunu ve Bakanlar kurulu tarafından yayınlanan Evlendirme Yönetmeliği ile düzenlenmiştir. Evlilik müracaatlarınızı sabah 8.30-12.00 ve 13.00-17.00 saatleri arasında yapılabilirsiniz.

Tüm Hizmet Rehberi